Marijn Terwindt (17 jaar)  is een jonge mantelzorger. Hij woont samen met zijn vader, moeder en broer Jochem (15 jaar)  in Puiflijk.
Marijn heeft veel zorgtaken in het gezin. Zijn broer Jochem is afhankelijk van zorg. Hij is geestelijk en lichamelijk beperkt. Marijn kan goed met Jochem opschieten. Hij heeft veel voor zijn broer over en vindt dat heel gewoon. Hij haalt hem soms op uit school en dan gaan ze samen naar het dorp. Ook aan samen voetballen beleven ze veel lol. Als zijn vrienden komen wordt Jochem gewoon geaccepteerd zoals hij is.
Vanaf zijn 8e jaar gaat Jochem in de weekenden naar de zorgboerderij. Doordeweeks naar De Kom in Druten.

Marijn heeft geen behoefte aan contact met andere jonge mantelzorgers en geen behoefte om deel te nemen aan activiteiten bij MeerVoormekaar. Wel is hij enorm vereerd en blij met de cadeaubon! Heel fijn om gewaardeerd te worden, ook al vindt hij zelf zijn thuissituatie heel gewoon.

Ben jij een jonge mantelzorger?
MeerVoormekaar wil graag in contact komen met jonge mantelzorgers. Om ze te kunnen ondersteunen, ze af en toe in het zonnetje te zetten en leuke dingen voor ze te organiseren. Maar vooral wil MeerVoormekaar graag van de jonge mantelzorgers zelf horen waar ze behoefte aan hebben of wat hun vragen zijn.
Ben jij een jonge mantelzorger of ken je een jonge mantelzorger? Neem dan contact op met MeerVoormekaar. Dat kan bij Rosalie Hensen, r.hensen@meervoormekaar.nl 06-17860566 of
Mariëlle van Swaay, m.vanswaay@meervoormekaar.nl 06-17860576