Vrijwilligerswerk

De Vrijwilligerscentrales in Druten en Wijchen richten zich op de bemiddeling, ondersteuning en versterking van het lokale vrijwilligerswerk.
We bieden een fysiek en digitaal steunpunt voor bemiddeling op maat tussen mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en non-profit organisaties die graag hun vacatures vervuld zien. Neem contact op voor een persoonlijk bemiddelingsgesprek. Of kijk op de regionale websites voor vrijwilligerswerk:

Vrijwilligerswerk Druten en Vrijwilligerswerk Wijchen.

Hier kun je je aanmelden als vrijwilliger, reageren op vacatures in de digitale vacaturebank en ook jouw talenten aanbieden via de Talentenbank. De Vrijwilligersacademie biedt cursussen, themabijeenkomsten en workshops aan die voor jou als vrijwilliger interessant zijn.

Niet alleen aan vrijwilligers, ook aan organisaties bieden wij ondersteuning: informatie, advies en deskundigheidsbevordering.

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen die actief mee wil doen: jong, oud, met of zonder beperking, taalachterstand of afstand tot de arbeidsmarkt, voor één uurtje per week of als dagactiviteit.

 

Contactpersoon Druten

Kim Goolkate

k.goolkate@meervoormekaar.nl
06 -83403724

Contactpersoon Wijchen

Tessy Oosterbaan

t.oosterbaan@meervoormekaar.nl
06-83014571