Bemiddeling Vrijwilligerswerk

De Vrijwilligerscentrales in Druten en Wijchen richten zich op de bemiddeling, ondersteuning en versterking van het lokale vrijwilligerswerk.
We bieden een fysiek en digitaal steunpunt voor bemiddeling op maat tussen mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en non-profit organisaties die graag hun vacatures vervuld zien. Neem contact op voor een persoonlijk bemiddelingsgesprek. Of kijk op de regionale websites voor vrijwilligerswerk: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/druten en www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/wijchen. Hier kun je je aanmelden als vrijwilliger, reageren op vacatures in de digitale vacaturebank en ook jouw talenten aanbieden via de Talentenbank. Niet alleen aan vrijwilligers, ook aan organisaties bieden wij ondersteuning: informatie, advies en deskundigheidsbevordering.

Wij richten ons met name op versterking en ondersteuning van vrijwilligerswerk in de wijk, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt/mensen met een beperking en de inzet van vrijwilligers bij dagactiviteiten.

Neem voor meer informatie contact op met Jeanny Evers, coördinator Vrijwilligerswerk.

Contactpersoon

Jeanny Evers

j.evers@meervoormekaar.nl
06 - 81 02 69 93