Help jij graag mensen, door hun tuin weer netjes te maken? De Hulpdienst van MeerVoormekaar is op zoek naar mensen met groene vingers.

Er zijn veel mensen, die door allerlei oorzaken zelf de tuin niet meer goed kunnen bijhouden. Dat kan bijvoorbeeld door de leeftijd of door gezondheidsklachten komen. Elke aanvraag bij de Hulpdienst wordt individueel bekeken. De tuinhulp wordt alleen geboden aan mensen die geen budget hebben om een tuinman in te schakelen en geen netwerk hebben. Het gaat niet om grote verwaarloosde tuinen.

Wil jij je steentje bijdragen en als vrijwilliger aan de slag gaan?

Neem dan contact op met Leonie van den Nieuwenhuijzen op: 06-82539959. In verband met de zomervakantie geven we ook het algemene nummer, waar je een boodschap kunt achterlaten: 024-6418459. Of stuur een mail naar vraagpunt@meervoormekaar.nl

MeerVoormekaar is altijd op zoek naar vrijwilligers. Download deze link: Hulpdienst om te zien hoe jij je talenten in kunt zetten. Klusjes opknappen, iemand naar het ziekenhuis brengen of je gaat regelmatig kletsen bij iemand die gezelschap kan gebruiken.

Jouw bijdrage is welkom!