In de week van 5 tot en met 9 juli zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor jonge mantelzorgers. Zowel in Wijchen als in Druten zijn wij met jonge mantelzorgers bij elkaar gekomen.

Eindelijk weer live!
Om elkaar weer live te zien na 1 jaar ongeveer en onder het genot van een pizza weer te kletsen over hoe het nu gaat. Het afgelopen jaar was natuurlijk heel gek door corona, daardoor hebben wij de jonge mantelzorgers niet gezien. Nu was het weer tijd om bij te kletsen en spelletjes te doen.

In Wijchen hebben wij door de Driestroom heerlijke pizza’s laten maken en hebben we gezellig Uno gespeeld en gekletst over hoe Ccrona was en hoe de jongeren de vakantie in gaan.
Wordt het een drukke vakantie of wordt het lekker rustig chillen.
Een van de jongeren vond het jammer dat er minder mocht door corona, maar vond het fijn dat er wel meer rust ontstond op school doordat je thuis alles kon maken.

Na de zomer
We hebben ideeën opgedaan voor na de zomervakantie. Het idee voor een picknick of een patattafel zijn daardoor geboren. Spelletjes blijven spelen vonden de jongeren ook leuk, maar dan moet ik (Ashley) wel even gaan oefenen met Uno want ik bakte er niets van en heb 4 potjes verloren.

Ben jij een jonge mantelzorger? Of ken je iemand?
Ben jij iemand die thuis veel doet of zorgt draagt voor een familielid en ben je tussen de 10 en 20 jaar? Heb je zin om af en toe leuke dingen te doen met andere jongeren die in hetzelfde schuitje zitten? Laat het dan weten via a.lasvanbennekom@meervoormekaar.nl , of bel/app naar 06 82 51 28 77
Wij gaan met je in gesprek en je ontvangt van ons een tegoedbon als waardering voor jouw taken/zorgen als mantelzorger.