De zomer is voor veel mensen een leuke tijd. Samen genieten van mooi weer of er lekker even tussen uit. Voor sommige mensen kan het ook stil worden in hun omgeving, zeker als iedereen op vakantie gaat. Iedereen kent wel iemand voor wie de zomer een periode is van weinig contacten.

Voor en door inwoners
Wij nodigen je graag uit om extra vrije tijd te besteden in onze mooie gemeente. In de zomerperiode worden er op verschillende locaties in de gemeente Druten allerlei activiteiten georganiseerd om mensen dichter bij elkaar te brengen. Activiteiten zijn gericht op beweging, voeding en ontspanning.

Kom naar de Lier in Puiflijk!
Vanaf 20 juli t/m 27 augustus kunt u elke dinsdag en vrijdag terecht in dorpshuis De Lier voor verrassende activiteiten en ontmoetingen. Gratis, met na afloop een kopje soep. Dit is een primeur voor de gemeente Druten, mogelijk gemaakt door MeerVoormekaar, gemeente Druten, Voedselbank gemeente Druten, zorggroep ’s Heerenloo, Maas en Waal in Beweging, KBO Puiflijk, Mahery, de beheerder van dorpshuis De Lier en tal van vrijwilligers.

Bekijk de Zomeragenda vol leuke activiteiten in de gemeente Druten
In onze Zomeragenda vind je een overzicht van alle activiteiten in de verschillende dorpen. Sommige activiteiten zijn gratis. Voor andere activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Alle organisaties houden rekening met de coronamaatregelen.

Heb je geen vervoer?
Dan kun je gebruik maken van de vervoersdienst PlusBus. Voor €1,- per rit halen de vrijwillige chauffeurs je dan thuis op en brengen je ook weer terug. De PlusBus rijdt van 08.30 tot 22.00 uur. Aanvragen van een rit kan op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur op telefoonnummer 0487-200019.