Op woensdag 15 juni brachten 55 alleenstaande ouderen een bezoek aan Boerderij De Eikenhorst voor het project, Een bloemetje van de Boer!

De zon scheen en we werden verwelkomd met koffie/thee en verschillende soorten gebak. Lekker bijkletsen, elkaar ontmoeten en genieten van de mooie natuurlijke omgeving was het doel. Na een overheerlijke lunch, met soep en verschillende broodjes, werd er door boer Edwin Sengers een rondleiding gegeven. Dit om meer te weten te komen over het leven van de koeien op de boerderij. Verschillende ouderen hadden vroeger een boerderij gehad en deze herinneringen werden gedeeld. Iedereen was na afloop uitgelaten, vrolijk en het uitstapje was een hoogtepunt in de week voor veel mensen. Als herinnering aan deze zeer geslaagde dag, kreeg iedereen een thee kopje met een plantje erin. Daaraan hing een kaartje met de woorden; “Als je ’n kopje thee inschenkt, hopen we dat je nog even aan deze dag terugdenkt!

Wij danken Edwin Sengers, de vrijwilligers van de OpStap, onze vrijwilligers van MeerVoormekaar, Bjorn van opticien op de koffie en enkele medewerkers van MeerVoormekaar. Ook bedanken wij de sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

 

Voor foto’s van deze dag, bezoek Facebook van MeerVoormekaar: Facebook pagina