Woensdag 10 november
Woensdag 10 november vieren we in Druten de Dag van de Mantelzorg. MeerVoormekaar organiseert een verwendag, waarbij de mantelzorgers uit de gemeente Druten zich heerlijk kunnen ontspannen. Even bijkomen van de stress van alle dag en maak je hoofd leeg.

Alle mantelzorgers zijn welkom
Alle mantelzorgers uit Druten, zijn voor deze feestelijke bijeenkomst uitgenodigd. Er is een middagprogramma in de Bogerd en een avondprogramma voor de werkende mantelzorgers, in de Doorkijk.
Tijdens deze verwendag kun je uit 6 workshops kiezen. Tevens biedt het mantelzorgers de gelegenheid om gezellig met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen. Het middagprogramma is van 13.00-16.30 uur in de Bogerd en het avondprogramma is van 19.00-21.30 uur in de Doorkijk. De workshops zijn: yoga les, Zing je Fit, klassieke muziek luisteren, bosbaden + herfstpallet maken, kaarten maken en ‘Bordje Vol’.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de verwendag door vóór 3 november a.s. je naam, telefoonnummer, adres, Email adres en de workshop van je keuze door te geven. Telefonisch: 024- 6418459, of bij Marielle van Swaay, via m.vanswaay@meervoormekaar.nl

Jonge mantelzorgers
Ook aan de jonge mantelzorgers wordt gedacht op 10 november. Zij ontvangen in die week een verwenpakketje thuis. Ben jij een jonge mantelzorger en ben je nog niet geregistreerd bij MeerVoormekaar? Geef je contactgegevens door, dan nemen wij contact met je op.
Je bent een jonge mantelzorger als je als jongere voor een familielid zorgt. Bijvoorbeeld voor je broertje, zusje, je vader of moeder.