Welzijnsbezoek 70+

In 2018 is MeerVoormekaar in de gemeente Wijchen gestart met Welzijnsbezoeken aan huis bij 70+ers.

Een Welzijnsbezoek is een eenmalig bezoek aan huis. Een vrijwilliger van MeerVoormekaar komt bij je langs en gaat met je in gesprek over jouw welzijn, gezondheid en kwaliteit van leven. Je kunt in dit gesprek aangeven wat jouw wensen, behoeften of problemen zijn. Alles wat besproken wordt, blijft ook vertrouwelijk. De vrijwilliger die bij je thuis komt, heeft een legitimatiebewijs bij zich dat aan de voordeur wordt getoond.

Klik hier voor een indruk van de Welzijnsbezoeken in Bergharen, Hernen en Leur.

Hoe kun je deelnemen aan het Welzijnsbezoek?
MeerVoormekaar stuurt eerst samen met de gemeente Wijchen een brief met een aankondiging van het Welzijnsbezoek. Dit gebeurt per wijk. Een medewerker van MeerVoormekaar neemt telefonisch contact op. Je beslist zelf of je een Welzijnsbezoek wilt. Als dat zo is, dan maken we een afspraak. Wil je graag een vervolggesprek met een professionele medewerker van MeerVoormekaar? Dan kun je dit tijdens het Welzijnsbezoek bij de vrijwilliger aangeven.

Let op!
In sommige gevallen kan MeerVoormekaar geen contact met jou opnemen. Bijvoorbeeld als je staat ingeschreven in het bel-me-niet-register. Is dat het geval, en wil je toch graag een Welzijnsbezoek ontvangen? Of ben je een aantal weken na ontvangst van de aankondigingsbrief nog steeds niet gebeld? Neem dan zelf contact op met Helen Scholten van MeerVoormekaar.

Privacy
MeerVoormekaar krijgt jouw contactgegevens van de gemeente Wijchen om eenmalig contact met jou op te nemen. Deze gegevens worden daarna weer verwijderd.

 

Contactpersoon

Helen Scholten

h.scholten@meervoormekaar.nl
06 - 33 63 40 43