We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om sociale contacten te leggen en te onderhouden. Het kan vooral ontmoedigend zijn als je niet veel ervaring hebt of niet weet waar je moet beginnen. Of als je geen of weinig verbinding met leeftijdsgenoten voelt.

Hierom start het Jongerenwerk van MeerVoormekaar in Wijchen weer met een groep om op een laagdrempelige manier contact te maken met leeftijdsgenoten (10 – 14 jaar) die tegen dezelfde obstakels aanlopen in het proberen contact te leggen.

Dit is een veilige plek, zonder oordeel, waar we onze ervaringen en worstelingen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen. En ook kunnen bespreken hoe we het maken en onderhouden van contact makkelijker kunnen maken. Maar natuurlijk is er vooral ruimte om leuke dingen te doen en kennis te maken met elkaar. In het verleden heeft dit geleid tot (blijvende) contacten en vriendschappen buiten de activiteit om.

Kosten

De activiteit en de begeleiding vanuit MeerVoormekaar is kosteloos.

Aanmelden

Ben je tussen de 10 en de 14 en lijkt het je wat? Meld je dan vrijblijvend aan door een mailtje te sturen naar r.solez@meervoormekaar.nl. Dan nodig ik jou en je ouders/verzorgers uit voor een kennismaking.

Ben je tussen de 15 en 19 stuur dan ook een mailtje. Dan kijken we naar de mogelijkheid om een groep voor jongeren in die leeftijdscategorie te starten.