Vanaf half juli is er flink geklust door de jongerenwerkers en hun vrijwilliger Wouter. Het was hard nodig dat de ruimte werd opgeknapt. Het afgelopen jaar is er door de Wijchense jeugd immers veel gebruik gemaakt van het jongerencentrum. Door actief straatwerk heeft de jeugd de weg naar het jongeren centrum weer gevonden en dit heeft vele positieve effecten. Zoals minder overlast op straat en beter contact met de jeugd en hun ouders. Het jongerencentrum heeft een mooie facelift ondergaan, zo is er een nieuw plafond geplaatst en zijn alle meubels vervangen. Verder hebben de muren een ander kleurtje gekregen en heeft de wc een opfrisbeurt gehad. In maart is er een nieuwe overkapping geplaatst waar als het regent iedereen lekker droog onder kan staan.

Als de jongerenwerkers geen hulp van hun trouwe vrijwilliger hadden gehad was het nooit op tijd klaar geweest. Wouter heeft al zijn vrije uurtjes in zijn vakantie besteed aan de opknapbeurt van het Hiernaast. We willen hem hier graag voor bedanken!! Gezien het vele opknapwerk wat elk jaar terugkeert is het jongerenwerk op zoek naar jongeren die hun handen uit de mouwen willen steken.

Vanaf eind augustus is het jongerencentrum weer geopend op de vaste dagen. Elke dinsdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. De doelgroep van het jongerencentrum is de Wijchense jeugd tussen 13 en 18 jaar.