NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland!

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

 

NLdoet MeerVoormekaar: Opschonen jeu de boules banen bij wijkcentrum Wijchen Zuid

De medewerkers van MeerVoormekaar gaan dit keer aan de slag in Wijchen Zuid, zij gaan de jeu de boules banen opknappen die daar achter het wijkcentrum liggen. Zo maken we een frisse start!

Waar vind je ons: vrijdagmorgen 11 maart tussen 10:00 – 12:00 uur bij wijkcentrum Wijchen Zuid.

We zien dit opschonen ook letterlijk als een frisse start en gaan er een vervolg aan geven zodat de banen ook echt meer door buurtbewoners gebruikt gaan worden. Dat doen we door i.s.m. het wijkcentrum een jeu de boules clubje of toernooi te organiseren. Interesse? Neem contact op met Tessy Oosterbaan van MeerVoormekaar: t.oosterbaan@meervoormekaar.nl of bel 0683014571.

 Nldoet, doe jij ook mee?

Wil jij ook iets doen? Kijk op https://www.nldoet.nl/ en vind een leuke klus bij jou in de buurt. Ervaar zelf hoe het is om als vrijwilliger het verschil te maken en ertoe te doen!

 Waar vind je ons?

Vrijdag 28 mei van 10.30 tot 12.30 uur in Middelveld: in de buurt van het speeltuintje.

Zaterdag 29 mei van 10.30 tot 12.30 uur in de Nijenkamp: bij het pleintje bij huisnummer 160-168.

Wat gaan we doen?

  • De buurt opschonen: zwerfafval opruimen en kleine klusjes doen.
  • De buurt opfleuren: planten zetten in voortuintjes.

U kunt veilig meedoen aan NLdoet. We houden ons aan de coronaregels.

De uitnodiging voor de buurtbewoners; de kaartjes worden op dinsdag 25 mei huis aan huis verspreid in de wijken Middelveld en Nijenkamp.