Liever Assertiever cursus start in Wijchen

Ben jij altijd meer voor iemand anders bezig dan voor jezelf? En vind je het lastig om je grenzen aan te geven? Of ben je juist vaak te direct? Misschien is dit dan een goed voornemen voor het nieuwe jaar.

Iedereen vindt het wel eens lastig om nee te zeggen of om te zeggen dat iets vervelend is. Hoe doe je dat op een duidelijke manier zonder de ander te kwetsen? Hoe kun je je grenzen aangeven zonder dat de ander je dat kwalijk zal nemen?

Voor mensen die willen leren op een heldere en respectvolle manier te communiceren is de cursus ‘Liever Assertiever’ ontwikkeld. Deze cursus is speciaal voor inwoners van gemeente Wijchen vanaf 18 jaar die hierin iets willen leren.

Ervaringen van anderen:

“Ik heb geleerd op een duidelijke manier te zeggen wat ik wil. En ik merk dat er dan geen rampen gebeuren.”

“Een opluchting om te merken dat ik niet de enige ben die het moeilijk vindt om sommige dingen te zeggen. In de groep heb ik veel(h)erkenning gevonden voor mijn

problemen en konden we elkaar ondersteunen.”

De cursus start, bij voldoende deelnemers, op donderdag 9 maart 2023 van 10.00-12.00 uur in ‘t Mozaïek in Wijchen. Vooraf vindt een individueel kennismakingsgesprek plaats.

U kunt zich aanmelden bij Pro Persona Connect afdeling Preventie tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl