Eerste Mantelzorgcompliment uitgereikt
Wethouder Gérard de Wildt overhandigde het eerste Mantelzorgcompliment aan mevrouw Marianne Maass. Zij is mantelzorger van de heer Carl Maass, hun dochter Sylvia was ook aanwezig.Mantelzorgers bedankt!
Afgelopen vrijdag vond in de gemeente Druten de Dag van de Mantelzorg plaats. ’s Ochtends vond de interactieve workshop ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ plaats. De mantelzorger kreeg inzichten, handvatten en direct toepasbare tips. Alle deelnemers ontvingen het praktische het boekje. ‘s Avonds vond de theatervoorstelling van Beth en Flo plaats. Na de voorstelling was er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Op de foto: van links naar rechts, van onder naar boven. Mevrouw Maass, Mijnheer Maass. Marielle van Swaay (MeerVoormekaar), Odette van de Donk (MeerVoormekaar), Sylvia Maass, wethouder Gérard de Wildt.

Ben jij een Mantelzorger?
Mantelzorgers staan dag in dag uit klaar voor een partner, familielid, vriend of kennis. Dat waarderen wij enorm. Je kiest immers niet voor mantelzorg, het overkómt je…. Ben jij een mantelzorger en wil je graag weten op welke manier wij jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met het mantelzorgsteunpunt van MeerVoormekaar, via Mariëlle van Swaay. Telefoon 024 641 84 59, e- mail: m.vanswaay@meervoormekaar.nl