In de cursus ‘Voluit Leven’ leer je anders te kijken naar problemen en zorgen. Deze korte praktische cursus biedt relevante en praktische oefeningen (op papier) en geeft inzichten vanuit mindfulness. Je leert een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die je niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor je zijn en waar je wel invloed op hebt. Daardoor ga je rustiger en bewuster leven. De cursus is bedoeld voor mantelzorgers in de gemeente Druten.

Data en locatie
De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op de woensdag ochtend van 10.00 – 12.00 uur. Data: 1, 8, 15, 22, 29 september, 6 en 13 oktober en 3 november.
De locatie is de Bogerd in Druten.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel dient u zelf het cursusboek (Boom Hulpboek Voluit leven) aan te schaffen.

Voor wie
Ben je mantelzorger en woon je in Druten? Deze cursus past bij jou als je een van de volgende signalen bij jezelf herkent: gespannenheid, angst, somberheid, vermoeidheid, pijn, verslavingsgedrag, een gevoel van leegte, zelfkritiek. De cursus is bedoeld als je wil leren om te aanvaarden, te kiezen en actie te ondernemen.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie over inhoud of praktische zaken rondom de cursus, of wil je je aanmelden, stuur dan een e-mail naar Mariëlle van Swaay, via m.vanswaay@meervoormekaar.nl of bel naar T06- 17860576
Aanmelden vóór 1 juli. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats.
De cursus gaat door bij minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.
De cursus wordt gegeven door Dominique Ebbeng.