Laden Evenementen

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Rondkomdag

maart 20, 2019 @ 15:00 - 19:00

Tips en tricks om rond te komen met een klein budget.

Toegang is gratis.

De Rondkomdag is bedoeld voor iedereen die aan het eind van zijn geld nog een stukje maand over heeft. Op deze middag zijn er allerlei organisaties aanwezig die samen met jou op zoek gaan naar een antwoord op jouw financiële vragen.

Het is niet alleen een informatiemarkt waar organisaties helpen om samen met de mensen op zoek gaan naar antwoorden en advies op hun vragen maar hen soms ook direct helpen als dat mogelijk is. Daarnaast zijn er kraampjes waar je tips en tricks krijgt over hoe je het leuker kan hebben met een klein budget. Denk aan goedkope boodschappen, ideeën voor activiteiten, hoe kun je je kinderen laten sporten, een leuk, goedkoop kinderfeestje organiseren of waar kun je goedkoop je spullen repareren. Ook gaan we met z’n allen een wensboom maken met tips, ideeën en wensen waar iedereen iets aan heeft.

De Rondkomdag is niet alleen leerzaam maar ook gewoon leuk. Je kunt je kinderen rustig meenemen want er zijn volop kinderactiviteiten, naast workshops en activiteiten voor volwassenen. Er zijn lekkere hapjes en aan het eind van de middag is er voor iedereen een gratis maaltijd. Voor de eerste 100 bezoekers is er ook nog een goed gevulde goodie bag met daarin de nodige verrassingen.

Voor meer informatie: kijk op de Facebookpagina van Rondkomdag en/of neem contact op met Hans Bussink via h.bussink@meervoormekaar.nl

Gegevens

Datum:
maart 20, 2019
Tijd:
15:00 - 19:00

Organisator

Hans Bussink
E-mail:
h.bussink@meervoormekaar.nl

Locatie

Noorderlicht
Roerdompstraat 76
Wijchen, 6601 DL
+ Google Maps
Telefoon:
024-6415783