Bemiddeling vrijwilligerswerk

De Vrijwilligerscentrale Druten richt zich op de bemiddeling, ondersteuning en versterking van het lokale vrijwilligerswerk. We bieden een fysiek en digitaal steunpunt voor bemiddeling op maat tussen mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en non-profit organisaties die graag hun vacatures vervuld zien.

Neem contact op voor een persoonlijk bemiddelingsgesprek. Of kijk op de regionale website voor vrijwilligerswerk: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/druten. Hier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger, reageren op vacatures in de digitale vacaturebank en ook uw talenten aanbieden via de Talentenbank.

Niet alleen aan vrijwilligers, ook aan organisaties bieden wij ondersteuning: informatie, advies en deskundigheidsbevordering.

In Wijchen is de bemiddeling op maat onderdeel van de algemene bemiddeling en ondersteuning van het vrijwilligerswerk.

Ook Wijchen maakt deel uit van de regionale website voor vrijwilligerswerk: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/wijchen. Voor een persoonlijk bemiddelingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Wij richten ons met name op versterking en ondersteuning van vrijwilligerswerk in de wijk, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt/mensen met een beperking en de inzet van vrijwilligers bij dagactiviteiten.

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Vrijwilligersmarkt Wijchen

op 3 oktober a.s.

lees meer: Vrijwilligersmarkt 2017