Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid
Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. De Week tegen Eenzaamheid vraagt aandacht voor dit probleem met de oproep: ‘Kom erbij!’ In veel plaatsen zijn er speciale activiteiten, ook MeerVoormekaar organiseerde een ontmoetingsactiviteit.

Op 8 oktober was er een lunch in De Huiskamer van het Mozaïek
Vanwege de coronamaatregelen was het aantal deelnemers beperkt, maar toch konden 25 personen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten leggen, uiteraard op anderhalve meter afstand.
Onder het genot van een kopje koffie/thee en een heerlijke lunch werd er druk genetwerkt en werden zelfs tips en adressen uitgewisseld.
Om het leggen van contacten te stimuleren, kregen de deelnemers een zakje koekjes mee naar huis met de boodschap om deze te delen met buren of anderen. Het was een zeer geslaagde ontmoetingsmiddag!

Voel je je ook wel eens eenzaam?
En zou je graag meedoen met activiteiten in Wijchen? Of weet je niet hoe je dit aan moet pakken? MeerVoormekaar kan je hierbij helpen. Door je te wijzen op alle activiteiten die ondanks corona wel doorgaan Misschien kun je hulp van een netwerkcoach gebruiken die met jou samen gaat kijken wat je nodig hebt en hoe je het aan gaat pakken.
Voor informatie en vragen kun je contact opnemen met Maartje Bugter, via 024- 6418459 of mail naar m.bugter@meervoormekaar.nl