MeerVoormekaar is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Druten en Wijchen. In beide gemeenten vervoeren wij mensen die niet meer op eigen kracht kunnen reizen.
De vervoersdienst OpStap vervoert in de gemeente Wijchen reizigers van deur tot deur van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 22.00 uur.
De vervoersdienst PlusBus vervoert in de gemeente Druten reizigers van deur tot deur van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. M.i.v. 1 september 2019 gaan we hier
ook de avondritten verzorgen.

Vind je het leuk om op een personenbus en/of personenauto te rijden, kun je goed met mensen overweg én ben je behulpzaam, dan is dit vrijwilligerswerk je wellicht op het lijf geschreven. Als chauffeur (m/v) verzorg je een dag in de week de ritten van ± 08.00 tot ± 17.30 uur of je verzorgt een avond in de week de ritten tot 22.00 uur ’s avonds.

Wij bieden:
Een inwerkperiode en uitdagend werk in een gezellig team van medewerkers en een grote mate van zelfstandigheid.

Belangstelling?
Je kunt contact opnemen met Odette van der Donk voor Druten via o.vanderdonk@meervoormekaar.nl en met Daniëlle Sanders voor Wijchen via d.sanders@meervoormekaar.nl of via telefoonnummer 024-6418459