Sinds juni 2018 is er in Wijchen een platform voor alleenstaande gescheiden moeders.

Op woensdagochtend 23 januari komen deze moeders bijeen in ‘t Mozaïek, Campuslaan 6, Wijchen. Ze beginnen om 9.30 uur met een gezamenlijk kopje koffie/thee in de foyer. Daarna gaan ze naar een andere ruimte om ervaringen te delen, elkaar tips te geven, een luisterend oor te bieden en elkaars specifieke vragen bespreken.
Ben je een alleenstaande gescheiden moeder en heb je belangstelling om deel te nemen? Je bent van harte welkom!
Voor meer informatie neem contact op met Anton de Boer via a.deboer@meervoormekaar.nl of 06-39114136.

Ervaring van een deelneemster

“Wat haal ik eruit? Dat ik niet alleen sta, dat ik mijn verhaal kwijt kan aan vrouwen die echt weten hoe het voelt omdat zij hetzelfde ervaren. Dat ik mij niet ‘schuldig’ hoef te voelen als ik weer mijn verhaal vertel. Het relativeert ook, mijn verhaal is geen plezierig verhaal maar een ander heeft het – op andere vlakken – ook zwaar. We komen hier doorheen, het is nu misschien overleven maar straks gaat het over het leven…
Wat stop ik erin? Een luisterend oor bieden is fijn, ik kijk ‘zakelijk’ (zonder emotie) naar een situatie van een ander omdat het mijn situatie niet is. Daardoor kan ik tips, adviezen en een luisterend oor of een schouder bieden. Ook ik heb mijn ervaringen en kan daardoor helpen.”