Maandag 22 november 2021    Update

Vorige week kondigden we nog aan dat Koffie met Leonie door zou gaan. Nu is toch besloten om het tijdelijk on hold te zetten. Mochten we weer groen licht krijgen, dan hopen we jullie allemaal weer terug te zien.

Tot dan!

 

We zijn blij dat we kunnen melden dat, Koffie met Leonie, doorgaat. We hebben een Corona proof manier gevonden zodat we, Koffie met Leonie, kunnen blijven organiseren. Dit is mede te danken aan de fijne samenwerking met de mensen van ZZG Zorggroep.

In plaats van een koffie moment, zijn er twee koffie momenten. Dit doen we om een bredere spreiding te krijgen, zodat het niet te druk wordt.  Vandaag was, Koffie met Leonie, weer een succes. We zagen veel nieuwe gezichten en ook vertrouwde gezichten. Wat is het toch mooi om te zien dat mensen elkaar naar jaren weer ontmoeten, of dat nieuwe contacten ontstaan.

Dit is waar wij het voor doen!

Er werden zelfs spelletjes gedaan aan een aantal tafels en er werden telefoonnummers uitgewisseld om gezellig bij elkaar op bezoek te gaan.

Hebt je ook zin om gezellig een kopje koffie te komen drinken bij Leonie? Dan bent je iedere woensdag van harte welkom bij de Meander, Passedwarsstraat 69B Wijchen.

Vanwege de bestaande en de eventuele nieuwe Corona maatregelen, wel graag vooraf even melden dat je ook zin hebt om te komen koffiedrinken.

Email:  l.vandennieuwenhuijzen@meervoormekaar.nl

Telefoonnummer: 06-82539959

Tijden:

Het eerste koffiemoment is van 9.00 tot 10.15 uur

Het tweede koffiemoment is van 10.30 tot 11.45 uur.

Tot snel bij Koffie met Leonie!