De Vrijwilligerscentrale Wijchen en Druten is onderdeel van welzijnsorganisatie MeerVoormekaar. Wij bemiddelen actief tussen vraag en aanbod: online met een actuele vacaturebank en persoonlijk met bemiddelingsgesprekken. Binnen een regionaal samenwerkingsverband maakten we tot op heden daarvoor gebruik van de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl.

Nu gaan we verder in de coalitie Gelderse Handen. Wie wil veranderen, moet durven innoveren. En dat doen we: met een nieuwe visie, nieuwe aanpak én een nieuwe website. De website is een nóg mooiere etalage voor het vrijwilligerswerk.

Vanaf nu is www.geldersehanden.nl online

Gelderse Handen is een ambitieuze en innovatieve samenwerking tussen 10 vrijwilligerscentrales in Zuidoost Gelderland. Laat je inspireren door onze vrijwilligers, vrijwilligerscentrales en organisaties en neem een kijkje op de website van de Vrijwilligerscentrale in jouw gemeente:

www.geldersehanden.nl/wijchen

www.geldersehanden.nl/druten

Ook de nieuwe website heeft een geïntegreerde vacaturebank. Alle organisatieprofielen en vacatures zijn van de oude website overgezet naar de nieuwe. Nieuwe vacatures en nieuwe organisaties zijn uiteraard ook welkom op onze nieuwe website!

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze nieuwe website te bieden heeft. Ga je naar de vacaturebank, dan kun je dankzij een geavanceerd filtermenu de vacature zoeken die het best bij je past. Wil je iemand in coronatijd 1-op-1 hulp bieden of sluit je liever aan bij een maatschappelijke organisatie? Het is allemaal mogelijk. Of ga naar een buurgemeente, als je in je eigen gemeente niet direct de vacature van je wensen ziet.

Ben je vrijwilliger en had je al een account? Log in met je gebruikersnaam (e-mailadres) en maak een nieuw wachtwoord aan om je account opnieuw te activeren.

Vrijwilligerscentrale MeerVoormekaar

MeerVoormekaar ondersteunt, stimuleert en promoot de vrijwillige inzet van mensen in Wijchen en Druten. De Vrijwilligerscentrale bemiddelt actief tussen vraag en aanbod. Wij bieden ook begeleiding aan kwetsbare mensen om de mogelijkheden van vrijwilligerswerk te verkennen. Tevens bieden we scholing met de Vrijwilligersacademie en geven we informatie en advies aan vrijwilligers en organisaties.

Een persoonlijk bemiddelingsgesprek of meer informatie

Neem contact op met Jeanny Evers, coördinator Vrijwilligerscentrale Wijchen en Druten: j.evers@meervoormekaar.nl of tel. 06-81026993.