Op dinsdag 17 november organiseert MeerVoormekaar een drietal digitale bijeenkomsten rondom het thema: ‘Delen en helen na corona’. Door de huidige maatregelingen zullen deze bijeenkomsten digitaal plaatsvinden. Je dient je van te voren aan te melden.

Impact corona op onze inwoners
Zoals in heel Nederland hebben ook in Druten en Wijchen de nodige mensen dierbaren verloren aan corona. Of dierbaren die nog kampen met de gevolgen van corona. Daarnaast zijn er mensen die zelf corona hebben gehad en hier de heftige gevolgen nog van ondervinden.
Ook op andere manieren hebben mensen stress en verlies ervaren door de gevolgen van dit virus.

Doel bijeenkomsten
MeerVoormekaar wil mensen een plek bieden om hun verhaal te kunnen delen met anderen. Ervaringen zullen deels verschillend zijn, want een dierbare verliezen is anders dan geraakt worden door corona. Iedereen rouwt en beleeft heftige momenten op zijn eigen manier. Daar zal in het programma rekening mee worden gehouden.

Programma
Iemand die in maart persoonlijk corona heeft gehad zal zijn ervaring vertellen over zijn herstel, revalidatie en wat het mentaal voor hem betekent. Naast het delen van informatie zal de ervaring van de aanwezigen centraal staan.
Wat komt er aan bod:
• Herkennen en erkennen van gevoelens en het delen van de verschillende ervaringen;
• Stilstaan bij het afscheid nemen van een dierbare;
• Het delen van de ervaringen als slachtoffer van het virus.
Niet alleen stilstaan bij het verlies is belangrijk, maar we gaan het ook hebben over vooruitkijken. Samen kijken naar een nieuwe situatie en bedenken wat nodig is om verder te kunnen.

Voor wie
Heb je zelf corona gehad, heb je een dierbare verloren aan corona of heb je op een andere manier verlies ervaren door corona? Wil je praten over wat je bezig houdt en jouw ervaring delen met anderen? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen!

Waar?
ONLINE: digitaal via Videocall van Teams.
Aanvang: 10:00 uur, 14:00 uur en 19:00 uur

Hoe kan ik me aanmelden?
Je bent welkom op dinsdag 17 november. In verband met de organisatie van de digitale bijeenkomst is aanmelding verplicht. Dit kun je doen tot vrijdag 13 november bij Anton de Boer, via a.deboer@meervoormekaar.nl.
Graag vermelden welke tijdsstip je wilt aansluiten! Voor de digitale meeting ontvang je van te voren informatie.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Anton de Boer van MeerVoormekaar. T 06-39114136