In dit artikel vind je informatie over de dagbegeleiding de Ontmoeting in Druten, het Klòsterhûfke in Deest en ‘t Achterom in Wijchen.

We zijn op een aantal plekken weer opgestart. Natuurlijk is er veel anders. We willen de kans op besmetting in de dagbegeleiding natuurlijk zoveel mogelijk blijven voorkomen. Daarom zijn de richtlijnen van het RIVM ons uitgangspunt. In het begin zijn we nog niet alle dagen open en zijn de groepen ook kleiner dan eerst. De vrijwilligers komen binnenkort weer ondersteunen. Natuurlijk moeten we goed de afstand van 1,5 meter in de gaten houden.

Door de omstandigheden kunnen we nog niet terecht in het Klòsterhûfke.

De Ontmoeting
De Ontmoeting is per 8 juni weer open. Een hele grote verandering is dat dagbegeleiding de Ontmoeting op een nieuwe locatie is geopend. We hebben een goede nieuwe locatie gevonden in dorpshuis de Lier in Puiflijk, Koningsweg 12.

Sommige zaken veranderen gelukkig niet. De Ontmoeting is een veilige en vertrouwde ontmoetingsplek voor alle deelnemers. Voor iedereen voor wie dagbegeleiding of ontmoeting belangrijk is om zelfstandig te kunnen blijven wonen, zal de Ontmoeting er zijn.

Heb je vragen over De Ontmoeting? De Ontmoeting in Puiflijk is te bereiken op telefoonnummer: 06 – 28400857

‘t Achterom
De dagbegeleiding in ’t Achterom in Wijchen is ook weer geopend. Na bijna drie maanden vooral telefonisch contact te hebben gehad is het heel fijn om weer samen te komen. De groepen zijn nog wel kleiner dan we gewend zijn.Om wat meer ruimte te hebben, kunnen we gelukkig tijdelijk ook gebruik maken van de grote zaal in het buurthuis. Langzaam maar zeker gaan we uitbreiden.

Voor vragen over ‘t Achterom kun je bellen naar: 06 – 28178499