Contact

Campuslaan 6
6602 HX Wijchen

Tel: 024 641 84 59
E-mail: info@meervoormekaar.nl


Mail

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

 

Bezoekadres locatie Wijchen: 1e verdieping van ’t Mozaïek: Campuslaan 6, 6602 HX Wijchen

Auto
Wijchen is zeer goed bereikbaar via de A50/A326. Volg in Wijchen de witte Campusborden of stel uw navigatie in op Campuslaan 6. Het parkeerterrein bevindt zich in het midden van de Campus, die bestaat uit de hockeyvelden, het MaasWaalcollege, Arcus, Go4fit Basic en ’t Mozaïek.

Bus
Halte Meerdreef/Oosterweg van buslijn 15 (Wijchen via Zuid) is op 2 minuten loopafstand van ’t Mozaïek. Via het fiets-/voetpad tussen de huizen door komt u uit bij ’t Mozaïek. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de achterzijde, aan de Campuslaan.

De buurtbussen 563 en 565 stoppen op de Campusparkeerplaats.

Trein
Vanaf station Wijchen loopt u rechtdoor de Bronkhorstlaan in, deze weg verandert in de Mr. van Coothlaan. U volgt deze weg (ook als deze rechts afbuigt) totdat u aan de linkerhand de Oosterweg ziet. U slaat linksaf en volgt de Oosterweg nog een paar minuten totdat u aan de linkerkant ’t Mozaïek ziet.

De ingang bevindt zich aan de achterzijde, aan de Campuslaan.

 

Bezoekadres locatie Druten: bereikbaar via achterzijde van Cultureel Centrum d’n Bogerd, van Heemstraweg 53, 6651 KH Druten

Auto

Vanaf A50 en A73: bij Knooppunt Ewijk, N322 richting Druten. Volg de N322 richting Druten, neem afslag Druten, ga bij de eerste twee rotondes rechtdoor, de derde rotonde ¾ rond, na 100 meter aan de rechterzijde over het bruggetje is d’n Bogerd.

Vanaf A15: afslag 34 richting Leeuwen. Over de prins Willem Alexander (waal)brug, aan het einde links richting Druten. Dit is al de van Heemstraweg (N322), ga alsmaar rechtdoor richting Druten. Volg de weg tot aan het ‘informatie’ bord aan de rechterzijde. Direct aan de linkerzijde over het bruggetje is d’n Bogerd.

Vanaf A2 (noorden): Komt u uit het noorden over de A2 ga dan bij Knooppunt DEIL de A15 op richting Nijmegen en zie dan de route ‘Vanaf A15’ hierboven. Vanaf A2 (zuiden): Komt u uit het zuiden over deA2: afslag 19 ‘Kerkdriel’. Ga onder aan de afslag links, ga op de rotonde richting Nijmegen, dit is al de van Heemstraweg (N322). Blijf deze weg volgen richting Druten. Volg de weg tot aan het ‘informatie’ bord aan de rechterzijde bij Druten. Direct aan de linkerzijde over het bruggetje is d’n Bogerd.

Bus

Buslijn 165 stopt bij halte busstation Druten (bij de Rabobank). Deze halte ligt op 3 minuten loopafstand van d’n Bogerd.